Tuesday, December 7, 2010

Tutorial cara-cara memakai Inner Dan shawl - gaya ringkas

as Salam..




Sowey sgt2 coz lambat nak upload tutorial untuk inner 2 tone ni. Rasanya dah sebulan dah sya berjanji nak upload huhuhuh. Bz sgt2..nasib baik ada kesempatan sedikit nak amek video ni. So ...jom layan tutorial ini...dan abaikan muka sya yang baru bangun tidur... aduhai...hehehhe

video

Kat bawah ni color chart untuk combine color inner yang korang nak. Cara nak pilih taip ja
Contoh :
inner 2 tone - hot pink / soft pink - 1pcs

If berminat leh isi order form kat atas tu...atau add fb sya untuk mengetahui maklumat lanjut.


(sila klik color chart di atas untuk paparan yang lebih jelas)


Atas beberapa permintaan kat luar tu, sya telah membuat tutorial cara2 memakai shawl cara paling ringkas. Bagi mereka yang baru berjinak2 memakai shawl ni...boleh la pelajari cara ini. Sya tidak menggunakan pin di bawah dagu bagi mengelakkan shawl rosak..(tapi kalau ada yang nak guna pin..boleh saja.) selamat mencuba..


video video



Cara - Cara Memakai Shawl Ombak


No comments:

Post a Comment